Gaziantep'te sokakta silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Atakent Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Hüseyin Yılmaz (35) adlı bir kişi, bilinmeyen bir nedenle husumetli olduğu kişi veya kişilerin silahlı saldırısına maruz kaldı.

Gaziantep Şehitkamil ilçesi Atakent Mahallesi'nde sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan bir şahıs hayatını kaybetti.

Olay, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. Olaya ilişkin yapılan bir iddiaya göre, Hüseyin Yılmaz (35) isimli şahıs, bilinmeyen bir nedene bağlı olarak husumetli olduğu şahıs ya da şahısların silahlı saldırısına uğradı. Olay sonrası Hüseyin Yılmaz ağır yaralandı. Olaydan sonra çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Şehitkamil ilçesi Atakent Mahallesi'ne gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Hüseyin Yılmaz'ı ilk müdahalenin ardından yakınlardaki özel bir hastaneye kaldırdı. Hüseyin Yılmaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtartılamayarak yaşamını yitirdi.

Olay sonrası kaçan katil zanlı yada zanlılarını yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince geniş çaplı çalışma ve soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.