Gaziantep'teki Aile Felaketi: Ahmet Demir'in İntiharından Önce Neler Oldu?

Gaziantep’te 32 yaşındaki Ahmet Demir, psikolojik sorunlar nedeniyle eşi Emine ve dört çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra intihar etti. Olay, mahallede büyük bir şok etkisi yarattı ve geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Gaziantep’te 32 yaşındaki Ahmet Demir, eşi Emine ve 4 çocuğunu tabanca ile vurarak öldürdükten sonra intihar etti. Olay, Şahinbey ilçesindeki Güzelvadi Mahallesi'nde meydana geldi.

TARTIŞMA SONRASI SİLAH SESLERİ

İddialara göre, Ahmet Demir evde eşi ile tartışmaya başladı. Tartışma esnasında, Ahmet Demir, eşini başından vurduktan sonra çocuklarına da ateş açtı. 2 yaşındaki Edanur, 4 yaşındaki Medine, 8 yaşındaki Yusuf Eymen ve 12 yaşındaki Azra da babaları tarafından vuruldu. Daha sonra, aynı tabancayı başına ateşleyerek intihar etti.

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Silah seslerini duyan mahalle sakinleri, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Demir ailesinin altı üyesinin de hayatını kaybettiğini belirledi. Olay sırasında sokağa çıkan yüzlerce kişi, polis çalışmalarını izledi. Olay yeri incelemesi tamamlandıktan sonra cenazeler, otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA: PSİKOLOJİK SORUNLAR

Gaziantep Valiliği, olay hakkında bir yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, Ahmet Demir'in psikolojik sorunları olduğu ve son bir yılda 7 hastane kaydı bulunduğu ifade edildi. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturmanın sürdüğü bilgisi verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.