Gaziantep'teki hastane yangınında yaşamını yitirenlerin sayısı 13’e çıktı

Gaziantep'te özel bir hastanenin Covid-19 yoğun bakım ünitesinde çıkan ve 12 kişinin ölümüyle sonuçlanan yangında ağır yaralanan akademisyen Hasan Özyıldız (38) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

 

İncilpınar Mahallesi’nde bulunan Özel Sanko Üniversitesi Konukoğlu Hastanesi’nin, koronavirüs hastalarının tedavi edildiği yoğun bakım ünitesinde, 20 Aralık günü yüksek akım oksijen tüpünden kaynaklı yangın çıkmıştı.

Hastane görevlileri ile itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında yoğun bakım ünitesindeki 8 kişi hayatını kaybetti, diğer hastalar ise farkı hastanelere sevk edilmiş, ancak yaralanan hastalardan 4'ü de tedaviye alındıkları hastanelerde yaşamını yitirmişti.

13'E YÜKSELDİ

Yangında yaralanan ve Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Gaziantep Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Hasan Özyıldız da bu sabaha karşı yaşamını yitirdi. Hasan Özyıldız'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak memleketi Kilis'e götürüldü. Özyıldız için öğle vakti Kilis'in Polateli ilçesine bağlı Bağarası köyünde cenaze töreni düzenlendi. Özyıldız, yakınlarının kıldığı cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2024 Kurban Hizmetleri Tebliği: Yeni Kurallar ve Ağır Cezalar
Kuzey Kore, Kim Jong-Un Liderliğinde 240 mm'lik Çoklu Roketatar Sistemlerini Test Etti
7 ilde 'borsa dolandırıcılığı' operasyonu yapıldı: Birçok kişi gözaltına alındı
Aslı Enver 40 Yaşını kutladı!
İrem Derici ve Gökhan Fırat aşklarına bir şans daha verme kararı aldı!