Gaziosmanpaşa Belediyesi Karate-Tekvando Kuşak Terfi Sınavında Genç Yetenekler Parlıyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği Karate-Tekvando Kuşak Terfi Sınavı, genç sporcuların başarıları ve heyecan dolu anlarıyla dolup taştı. Atmosfer çok heyecanlıydı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği Karate-Tekvando Kuşak Terfi Sınavı, genç sporcuların başarılarına sahne oldu. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Dr. Kadir Topbaş Gençlik ve Spor Merkezi'nde gerçekleşen sınavda 6-14 yaş arası 160 sporcu tarafından sergilenen performansı değerlendirdi. Başkan Usta, sporcuların kuşak yükseltme başarılarıyla ilgili yaptığı konuşmada, gençlerin yeteneklerini gururla izlediklerini belirterek, sporun yaygınlaştırılması ve yeni spor salonlarının açılması konusunda görev aldıklarını ifade etti.

BAŞKAN USTA'NIN HEYECANLI KONUŞMASI

Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, sporcuların heyecan dolu anlarına tanıklık ettiği sınav gününde yaptığı konuşmada, "Görüyorum ki muhteşem bir coşku ve heyecan var. Gençlerimizin yeteneklerinin hakikaten gururla izlendiği bir ortam. Kıymetli ailelerimize, çocuklarını spora yönlendirdikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Salonlarımızın böylesine cıvıl cıvıl, yetenekli gençlerimizle süslenmesi bizi mutlu eden, başka salonların da yapılması için bizi görevli kılan en önemli konudur" dedi. Başkan Usta, gençlerin spora yönlendirilmesinin Gaziosmanpaşa'nın geleceğini şekillendirecek önemli bir adım olduğunu vurguladı.

TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK SPORCULAR YETİŞTİRME HEDEFİ

Başkan Usta, kuşak yükselten genç sporcuları tebrik ederken, Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin spor alanındaki hedeflerine de değindi. Türkiye'yi ulusal arenada temsil edecek milli sporcular yetiştirmeyi amaçladıklarını belirten Usta, gençlerin sporla buluşmasının kentlerin kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş, Fransız Golcü Akor Adams İçin Transfer Hamlesi Başlattı
Adanaspor'da veda! Kulüp başkanı 18 yıl sonra görevinden ayrıldı
Türkiye Kupası Finali Heyecanı: Trabzonspor ve Beşiktaş Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Karşı Karşıya!
Galatasaray, Şampiyonluk İçin Transfer Hamlesi: Michy Batshuayi Hedefte
Bayer Leverkusen, Avrupa'da Rekor Kırdı: 50 Maçlık Yenilmezlik Serisi!