Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: 14 Gecekondu Etkilendi, 70 Kişi Tahliye Edildi

Gaziosmanpaşa'da Yıldıztabya Mahallesi'nde toprak kayması: 14 gecekondu etkilendi, 3'ü kullanılamaz hale geldi. 70 kişi önlem amaçlı tahliye edildi. Ölen ya da yaralanan yok. AFAD ekipleri bölgede.

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde yaşanan toprak kayması faciası, Yıldıztabya Mahallesi'nde büyük bir endişe yarattı. Bugün saat 19.30 civarında meydana gelen olayda, 14 gecekondu etkilendi ve 3'ü kullanılamaz hale geldi. Yetkililer, önlem amaçlı 70 kişinin tahliye edildiğini duyurdu. Neyse ki, olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Ancak AFAD ekiplerinin bölgeye sevkiyle birlikte, yaşanan felaketin boyutları daha net bir şekilde ortaya çıkacak.

Gaziosmanpaşa'da Yıldıztabya Mahallesi Bahadır Sokak’ta toprak kayması meydana geldi. İstanbul Valiliği, 14 gecekonduyun etkilendiğini ve bölgede yaşayan 70 kişinin önlem amaçlı tahliye edildiğini duyurdu. Valilik açıklamasında, "19 Nisan 2024 tarihinde saat 19.30 sularında Gaziosmanpaşa İlçesi Yıldıztabya Mahallesi Bahadır Sokak’ta toprak kayması meydana geldi. Olaydan toplam 14 gecekondu etkilendi, bunlardan 3'ü kullanılamaz hale geldi. Bölgede yaşayan 70 kişi önlem amaçlı tahliye edildi ve AFAD ekipleri olay yerine sevk edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı." şeklinde ifadeler yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Covid-19'un yeni varyantı 'FLIRT' ciddi vakalarla çıktı!
Et Entegre Tesisi İşkence Skandalı: Suluova'da Büyük Tepki!
Didim'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Organizatör ve 37 Göçmen Yakalandı
Hemşire Selen'in şüpheli ölümüne ilişkin son görüntüleri ortaya çıktı
Arda Güler'den Sevgilisi İle Dikkat Çeken O Sosyal Medya Paylaşımı!