Gazze Sahilindeki Görüntülere Tepki: İnsanlık Dışı Bir Çağrı

İsrailli gazeteci Yehuda Shlezinger, İsrail ordusunun yoğun saldırıları altındaki Gazzelilerin sahildeki görüntülerine tepki göstererek şok edici bir çağrıda bulundu.

İsrailli gazeteci Yehuda Shlezinger'in, Gazzelilerin sahilde eğlenirken çekilen fotoğraflarına tepki olarak yaptığı insanlık dışı çağrı, büyük bir tartışma ve endişeye yol açtı.

İsrail'in Kanal 12 televizyonunda konuşan Shlezinger, gördüğü en rahatsız edici fotoğrafların Gazzelilerin sahilde eğlenirken çekilmiş olanlar olduğunu belirtti.

"Masum tek bir insan bile yok Gazze Şeridi'nde," diyen Shlezinger, "Oradaki insanlar ölümü, ağır ve acılı bir ölümü hak ediyorlar, ama onları kumsalda keyif yaparken, eğlenirken görüyoruz," diye ekledi.

"Gazzelilerin kanından oluşmuş nehirler görmeliydik, ta ki liderlerine (esirleri) serbest bırakmalarını söyleyene kadar," şeklinde konuşan Shlezinger, "Orada masum birileri yok, ve açlıktan ölmek, ağır işkencelere maruz kalmak yerine, bombardımandan kaçmak yerine kumsalda eğleniyorlar," dedi.

7 Ekim'den bu yana İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda, en az 14,685'i çocuk, 9,670'i kadın olmak üzere 34,097 Filistinlinin öldüğü, 76,980 kişinin yaralandığı belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Gazze'deki hükümetten uyarı geldi: Kıtlık kabusu geri döndü!
Putin: Çin Ziyaretinde Ukrayna Krizini Değerlendirdi
ABD'den açıklama: "İsrail savunmasız bırakılmıyor"
2050'ye Kadar Beklenen Yaşam Süresi 5 Yıl Artacak: Sağlıkta Değişimler Gözlemleniyor
Sheppey Adası Hapishanesinde Zehir Skandalı: Mahkumlar Gardiyanları Zehirledi