Gazze’de can kaybı 28 bin 576'ya yükseldi!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yaptığı saldırılar 7 Ekim'den bu yana devam ederken, saldırılarda yaşamını kaybedenlerin sayısı 28 bin 576'ya yükseldi. Gazze'deki Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada... Detaylar haberin devamında.

İsrail ve Hamas arasındaki savaş 131. gününde devam ederken saldırılarda yaşamını kaybeden sivillerin sayısı her geçen gün artıyor.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik 7 Ekim tarihinden bu yana devam eden saldırılarına ilişkin bilgi verildi.

GAZZE'DE CAN KAYIPLARI ARTIYOR!

İsrail güçlerinin son 24 saatte Gazze'deki Filistinli sivillere yönelik düzenlediği saldırılara ilişki yaptığı açıklamada, İsrail'in bir günlük saldırılarında 103 Filistinlinin yaşamını yitirdiği ve 145 sivilin de yaralandığı ifade edildi.

Açıklamada, saldırıların başladığı 7 Ekim’den bu yana yaşamını kaybedenlerin sayısının 28 bin 576'ya, yaralı sayısının ise yaralı sayısının da 68 bin 291'e ulaştığı aktarıldı.

Açıklamada ayrıca Gazze Şeridi'nde hâlâ yıkıntı altında ve yol kenarlarında ölülerin bulunduğunu ama İsrail güçlerinin engellemesi sebebiyle sağlık ekipleri ile sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığı vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşımakta olan helikopter kaza yaptı!
Slovakya Başbakanı Fico'nun Sağlık Durumu Hakkında Yeni Açıklamalar
Endonezya'da İbu Dağı'nda Meydana Gelen Volkanik Patlama: 7 Kasaba Tahliye Edildi
İsrail, 3 bin yardım tırının Gazze'ye ulaşmasını engelledi
Gazze'deki Çatışmalarda İsrail Askerlerinin Ölü ve Yaralı Sayısı Artıyor