Gazze'de Can Kaybı 38 bin 848'e yükseldi

Hamas, İsrail'e yönelik büyük bir saldırı düzenledi, İsrail ordusu "savaş durumu alarmı" ilan etti. Gazze'ye yönelik hava saldırılarında 54 Filistinli hayatını kaybetti, yaralı sayısı 95'e ulaştı. 7 Ekim 2023'ten bu yana ölü sayısı 38.848'e, yaralı sayısı 89.459'a yükseldi.

Hamas'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği büyük saldırı sonrasında İsrail ordusu "savaş durumu alarmı" ilan etti. İsrail'in Gazze'ye yönelik hava saldırıları devam ederken, son 24 saatte 54 Filistinli hayatını kaybetti, 95 kişi yaralandı.

Hamas, İsrail'e yönelik son yılların en büyük saldırısını gerçekleştirdi ve İsrail ordusu "savaş durumu alarmı" ilan etti. İsrail'in Gazze'ye yönelik hava saldırıları devam ederken, Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarının 286 gündür sürdüğünü belirtti.

Son 24 saatte İsrail ordusunun Gazze'nin çeşitli bölgelerinde 3 "katliam" gerçekleştirdiği ve bu saldırılarda 54 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 95 kişinin yaralandığı bildirildi. 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlenen saldırılarda ölenlerin sayısının 38.848'e, yaralananların sayısının ise 89.459'a yükseldiği kaydedildi.

Ayrıca, enkaz altında ve yol kenarlarında hâlâ cesetlerin bulunduğu, ancak İsrail'in engellemeleri nedeniyle sağlık ekipleri ile sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığı yinelendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.