Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı artıyor

Gazze'de bulunan Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail ordusunun son 24 saat içerisinde Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 63 Filistinlinin daha hayatını kaybetmiş olduğunu ve 45 Filistinlinin de yaralandığı açıklanmış bulundu.

7 Ekim 2023 tarihinden bu yana İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 33 bin 545'e ulaştı.

Gazze'de bulunan Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik 188 gün boyunca sürdürdüğü saldırılar hakkında bilgiler verildi.

Gazze'de bulunan Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail ordusunun son 24 saat içerisinde Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 63 Filistinlinin daha hayatını kaybetmiş olduğunu ve 45 Filistinlinin de yaralandığı açıklanmış bulundu.

 

Gazze'deki son 188 günde İsrail'in düzenlediği saldırılar sonucunda hayatını kaybedenlerin sayısı 33,545'e ulaşırken, yaralı sayısının da 76,094 olduğu açıklandı. Açıklamada ayrıca, hala enkaz altında ve yolların kenarlarında cesetlerin bulunduğu, ancak İsrail askerlerinin müdahalesi nedeniyle sağlık ekipleri ve sivil savunma görevlilerinin bu cenazelere ulaşamadığı vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İspanya, İsrail'e silah taşıyan gemilere limanlarını açmayı reddetti
İsrail sivilleri hedef almaya devam ediyor
ABD-Rusya Uzay Gerilimi: Cosmos-2553 Uydusu Tartışması
Ibu Yanardağı'nda Uyarı Seviyesi Yükseldi: Endonezya'da Volkanik Faaliyetler Alarm Veriyor
Ukrayna Barış Zirvesine 50'den Fazla Ülke Katılacak