Gazze'de İsrail Saldırıları Devam Ediyor: Son 24 Saatte 63 Filistinli Hayatını Kaybetti

Gazze'de 219 gündür süren İsrail saldırılarında son 24 saatte 63 Filistinlinin hayatını kaybettiği açıklandı. Ölü sayısı 35 bin 34'e yükseldi, yaralı sayısı ise 78 bin 755'e çıktı. Gazze'nin kuzeyindeki hastaneler hizmet dışı, insani yardım erişimi zorlaşıyor.

Gazze'deki çatışmalarda İsrail'in saldırıları 219. gününde de devam ediyor. Son 24 saat içinde yaşananlar ise dehşet verici: 63 Filistinli daha hayatını kaybetti. Ölü sayısı 35 bin 34'e yükselirken, yaralıların sayısı 78 bin 755'e çıktı. Gazze'nin kuzeyindeki tüm hastaneler kapalı durumda, insani yardım ise giderek ulaşılmaz hale geliyor. Bu trajik tablo, bölgedeki çatışmanın insanlık adına vahim boyutlarını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı'nın açıklamasına göre, İsrail'in Gazze Şeridi'ne 219 gündür devam eden saldırıları hakkında bilgi verildi.

Son 24 saat içinde İsrail ordusunun Gazze'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda 63 Filistinlinin daha hayatını kaybettiği belirtildi.

Açıklamada, 7 Ekim'den bu yana devam eden saldırılarda ölenlerin sayısının 35 bin 34'e yükseldiği, yaralı sayısının ise 78 bin 755 olduğu ifade edildi.

219 gündür devam eden saldırılar sonucunda Gazze'nin kuzeyindeki tüm hastanelerin hizmet dışı kaldığı, insani yardımın erişiminin ise her geçen gün daha da zorlaştığı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.