Gazze'de İsrail Saldırıları:24 Saatte 82 Filistinli hayatını kaybetti!

İsrail'in son 24 saatte Gazze'ye düzenlediği saldırılarda 82 Filistinlinin ölümüyle birlikte, 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı 32 bin 705'e ulaştı. Gazze'de yaşanan saldırılarda yaralananların sayısı ise 75 bin 109'a çıktı.

Son 24 saatte İsrail'in Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği saldırılarda 82 Filistinlinin hayatını kaybetmesiyle birlikte, 7 Ekim'den bu yana devam eden çatışmalarda can kaybı 32 bin 705'e yükseldi. Gazze'de yaşanan insanlık dramı, uluslararası toplumun dikkatini çekmeye devam ediyor.

Son 24 saat içerisinde İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik düzenlediği saldırılarda 82 Filistinlinin yaşamını yitirmesiyle birlikte, 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı 32 bin 705'e ulaştı.

İsrail ordusunun 176 gün boyunca devam eden saldırıları, Gazze Şeridi'nde acı dolu anların sürmesine neden oluyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, son 24 saat içinde İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik 8 ayrı saldırı gerçekleştirdiği, bu saldırıların sonucunda 82 Filistinlinin hayatını kaybettiği ve 98 kişinin de yaralandığı belirtildi. 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'nde yaşanan saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 32 bin 705'e, yaralananların sayısı ise 75 bin 109'a ulaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Gazze'deki Çatışmalarda İsrail Askerlerinin Ölü ve Yaralı Sayısı Artıyor
Libya'da Temsilciler Meclisi Üyesi Kaçırıldı
Ünlü Tasarımcı Svitlana Indelicato'nun Şüpheli Ölümü Moda Dünyasını Sarsıyor
Suudi Kralı Selman'ın Sağlık Durumu Endişe Yaratıyor: Tıbbi Testler Başlıyor
İsrail'in Gazze Mülteci Kampına Saldırısı: En Az 20 Ölü!