Gazze'de İsrail Saldırılarında Son 24 Saatte 30 Ölü

Gazze'de İsrail'in son 24 saatte düzenlediği saldırılarda 30 Filistinli hayatını kaybetti, 95 kişi yaralandı. Saldırılarla ölenlerin sayısı 37,296'ya yükseldi.

Son 253 gündür devam eden İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında son 24 saat içinde yaşanan trajik olaylarda 30 Filistinlinin daha hayatını kaybetmesiyle birlikte, şehirdeki insani kriz derinleşmeye devam ediyor.

Son 253 gündür devam eden İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında son 24 saat içinde 30 Filistinlinin daha hayatını kaybettiği bildirildi. Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail ordusunun çeşitli bölgelere gerçekleştirdiği 3 saldırının "katliam" olarak nitelendirildiği ve bu saldırılarda 95 Filistinlinin yaralandığı belirtildi.

7 Ekim 2023 tarihinden bu yana devam eden saldırılarda ölenlerin sayısının 37 bin 296'ya, yaralıların sayısının ise 85 bin 197'ye ulaştığı kaydedildi. Ayrıca, halen enkaz altında ve yol kenarlarında cesetlerin bulunduğu ancak İsrail'in engellemeleri nedeniyle sağlık ekipleri ve sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığı vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.