Gazze’de Son 24 Saatte İki Yeni Katliam: 50 Filistinli Öldü

Gazze Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 279 gündür süren saldırılarında son 24 saatte iki büyük "katliam" gerçekleştirildiğini ve 50 Filistinlinin yaşamını yitirdiğini duyurdu. 7 Ekim'den beri ölenlerin sayısı 38.345'e, yaralananların sayısı ise 88.295'e yükseldi.

Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 279 gündür süren saldırılarında son 24 saatte iki büyük "katliam" gerçekleştirildiğini ve 50 Filistinlinin hayatını kaybettiğini açıkladı. 7 Ekim’den bu yana ölenlerin sayısı 38.345’e, yaralananların sayısı ise 88.295’e yükseldi. Bombardımanların büyük yıkıma yol açtığı, sağlık ekiplerinin ise enkaz altındaki cesetlere ulaşamadığı bildirildi.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 279 gündür süren saldırıları hakkında açıklama yaptı. Son 24 saatte İsrail ordusunun Gazze'nin çeşitli bölgelerinde iki büyük "katliam" gerçekleştirdiğini duyuran bakanlık, bu saldırılarda 50 Filistinlinin yaşamını yitirdiğini ve 54 kişinin de yaralandığını bildirdi.

7 Ekim'den bu yana Gazze'de hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısının 38.345'e, yaralananların sayısının ise 88.295'e ulaştığı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerinde sürdürdüğü bombardımanların büyük yıkıma yol açtığı vurgulandı. Hâlâ enkaz altında ve yol kenarlarında cesetlerin bulunduğu, ancak İsrail’in engellemeleri nedeniyle sağlık ekipleri ve sivil savunma görevlilerinin bu cenazelere ulaşamadığı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.