Gazze'de yaşamını yitirenlerin sayısı 28 bin 985'e ulaştı

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarının ardı arkası kesilmeden devam ettiği bir ortamda, hayatını kaybedenlerin sayısı 28 bin 985'e yükseldi, yaralananların sayısı ise 68 bin 883 olarak belirtildi.

Gazze Şeridi'nde İsrail'in saldırılarının aralıksız devam ettiği ve hayatını kaybedenlerin sayısının 28 bin 985'e, yaralananların ise 68 bin 883'e yükseldiği bildirildi.

İsrail, Gazze Şeridi'ne yönelik 7 Ekim tarihinde başlattığı saldırılara ardı arkası kesilmeden devam etmekte. Gazze Şeridi'nde ve çevresinde her gün yeni bir katliam gerçekleştiren İsrail ordusu, tepkilere hiç aldırış etmeden sivilleri de hedef almakta. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından bölgedeki can kaybına ilişkin yapılan son açıklamada, 7 Ekim tarihinden bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının 28 bin 985'e, yaralıların sayısının ise 68 bin 883'e yükseldiği belirtilmiş oldu.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik gerçekleştirmiş olduğu saldırılardan dolayı son 24 saatte  yaşanan can kaybına ilişkin rakamların da açıklandığı ifade edildi. Bu bilgiler kapsamında, 127 Filistinlinin hayatını kaybettiği ve 205 Filistinlinin yaralandığı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi