Gece Yarısı Korkunç Plan: Pencereden Girip Evi Ateşe Verdi! Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) bir kişi, kendisi ve kız arkadaşı hakkında dedikodu yaptığı gerekçesiyle dehşet verici bir plan hazırladı. Evi kundaklanan Nihat İlkhan, alevlerden kaçmayı başarsa da ağır yaralanarak hayatını kaybetti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin İskele ilçesine bağlı Boltaşlı köyünde, dedikodu yüzünden başlayan bir tartışma kan donduran bir cinayetle sonuçlandı. Hamit Talay adlı şahıs, kendisi ve kız arkadaşı hakkında dedikodu yaptığını düşündüğü Nihat İlkhan’ın evini gece yarısı kundakladı.

Gece Vakti Ateşe Verdi
Olay, 4 Eylül gecesi saat 03.00 sularında gerçekleşti. İddialara göre, Talay, pencereden gizlice girdiği Nihat İlkhan’ın evinde, İlkhan uyurken yatağın etrafına benzin dökerek evi ateşe verdi. Alevler hızla büyürken, İlkhan alevler içinde kaldı. Can havliyle evden kaçmayı başaran İlkhan’a komşuları yardım etti ve üzerindeki alevler söndürüldü.

Hayatını Kaybetti
Ağır yaralı olarak önce Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne, ardından Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nihat İlkhan, iki gün boyunca yoğun bakımda tedavi gördü. Ancak tüm müdahalelere rağmen, 6 Eylül sabahı hayatını kaybetti.

Zanlı Tutuklandı
Olayın ardından başlatılan soruşturmada, Hamit Talay kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. İlk başta "Adam öldürmeye teşebbüs" ve "Kundaklama" suçlamalarıyla gözaltına alınan Talay, Nihat İlkhan’ın ölümünden sonra "Cinayet" ile suçlandı. Talay, önümüzdeki günlerde yeniden mahkemeye çıkarılacak.

Bu korkunç olay, bölge halkı arasında büyük bir infial yaratırken, güvenlik güçleri olaya dair soruşturmayı derinleştirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.