Gece yarısı Malatya'da korkutan patlama: Mahalle savaş alanına döndü!

Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Uçbağlar Mahallesi'nde Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan iftar yemeği için kullanılan konteynerde meydana gelen patlama, çevrede panik yarattı. Şans eseri yaralanan olmazken, ev ve araçlarda hasar meydana geldi.

Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Uçbağlar Mahallesi'nde meydana gelen şiddetli patlama, Ramazan ayı için kurulan konteynerde yaşandı. İddialara göre, Muhtar Sokak'ta bulunan iftar yemeği hazırlığı için kullanılan bir konteynerde gerçekleşen patlama, çevrede büyük bir paniğe yol açtı.

OLAY YERİNDE ŞANS ESERİ YARALANMA OLMADI

Patlamada şans eseri yaralanan olmazken, çevrede bulunan evlerde ve park halindeki araçlarda ciddi hasar meydana geldi. Kent merkezinin dört bir yanında hissedilen patlama sesi, bölge sakinlerini endişelendirdi.

GAZ SIZINTISI NEDENİYLE PATLAMA İHTİMALİ

İlk incelemelere göre, patlamanın sebebinin mutfak tüpünde meydana gelen gaz sızıntısı ve ardından oluşan gaz sıkışması olduğu belirlendi. Patlama sonrasında bölgeye hızla intikal eden polis, sağlık ve itfaiye ekipleri, güvenlik önlemlerini aldı ve olay yerinde inceleme başlattı. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Katipoğlu'nun da olay yerine gelerek inceleme yaptığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Meteoroloji Raporu: Türkiye Genelinde Bulutlu ve Yağışlı Hava Bekleniyor
Sfaks Gösterisinde Göçmen Krizi: Yerel Halkın Talepleri ve Avrupa Birliği'nin Yardımı
Burdur'da Mansur Yavaş'ın Ağabeyi Kaza Geçirdi
İzmir'de Trafik Kazasında Motosiklet Sürücüsü Yaşamını Yitirdi, 1 Yolcu Ağır Yaralandı
Covid-19'un yeni varyantı 'FLIRT' ciddi vakalarla çıktı!