Gece yarısı sosyal medyada Erdoğan kampanyası oldu, Şamil Tayyar AKP'lileri HTS kayıtları üzerinden vurdu

AKP'liler Twitter'da “#GeceninErdoğanFotoğrafı” etiketiyle AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarını paylaşırken, Şamil Tayyar Erdoğan

AKP'liler Twitter'da “#GeceninErdoğanFotoğrafı” etiketiyle AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarını paylaşırken, AKP eski Milletvekili Şamil Tayyar'ın paylaşımı dikkat çekti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AKP eski milletvekili Şamil Tayyar'ın Twitter'da Trending Topic (TT) olan “#GeceninErdoğanFotoğrafı” etiketiyle yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

Süleyman Soylu, Erdoğan fotoğrafıyla birlikte "Liderimiz... Yolun yolumuzdur" paylaşımında bulunurken, Şamil Tayyar ise “Cumhurbaşkanımızla fotoğrafı olan dostlar sıraya girmiş. Çok şık. Bir de 15 Temmuz gecesi HTS kayıtlarımızı paylaşma imkanımız olsa, ne iyi olurdu, sevgimizi taçlandırırdık” ifadelerini kullandı.

AKP eski Milletvekili Şamil Tayyar ise "Bir de 15 Temmuz gecesi HTS kayıtlarımızı paylaşma imkanımız olsa" diyerek Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşmadı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın paylaştığı fotoğrafta da arkada Ahmet Davutoğlu'nun resminin olduğu görülürken, en sıra dışı fotoğraflardan birini ise Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank paylaştı. Varank, Erdoğan'ın eşofmanlarla basket oynadığı anları paylaştı.

Öte yandan yandaş gazeteci isimler de ardı ardına Erdoğan fotoğraflarıyla etikete destek verdi. Fakat gece saatlerinde neden böyle bir sosyal medya çalışmanın organize edildiği anlaşılamazken, akıllarda soru işareti yarattı.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Mercedes'ten devrim yenilik: Efsane G Serisi artık tamamen elektrikli
Ekonomik krize inat Tesla'dan dev indirim!
Boeing, uçan araba üretme kararı aldı! 2030 yılına kadar göklerde olacak
Sürücüler dikkat: Sıcak havalarda sakın böyle yola çıkmayın!
TOOG'un rakibi iflas bayrağını çekiyor! Satış için dört markayla görüşmeler başladı