Gelin Aracı Değil, Gelin Teknesi! Düğün yerine girişi olay oldu

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, uzun süreli sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile Esma Sultan Yalısı'nda görkemli bir törenle evlendi. Nikahda şahitliklerini Esat Yontunç ve Ceren Kocakaplan üstlendi. Çift, düğün mekânına süslenmiş bir tekneyle gelerek dikkat çekti.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, uzun süreli sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile muhteşem bir törenle evlendi. Nikah, İstanbul'un gözde mekanlarından Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirildi ve sanat ile spor dünyasından pek çok ünlü isim davetliydi. Çiftin bu özel gününde nikah şahitliklerini Esat Yontunç ve Ceren Kocakaplan üstlendi.

GELİN ARACI DEĞİL, GELİN TEKNESİ


Gazete Magazin sayfası, mekana giriş anlarını paylaştı ve bu görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü. Nikah töreni öncesinde çift, düğün mekanına süslenmiş bir tekneyle gelerek dikkatleri üzerine çekti. Gelin Ayça Çağla Altunkaya'nın sade ve zarif gelinliği de sosyal medyada beğeni topladı; takipçilerinden övgüler aldı.

Nikah sonrası basın mensuplarının karşısına geçen Acun Ilıcalı, duygularını paylaşarak, "Öncelikle çok teşekkür ederiz. Sağ olun, görevinizi yapıyorsunuz. Uzun zamandır birlikteydik, bugün de nikahımızı yaptık. Şimdi arkadaşlarımızla bir araya olacağız. Sağ olun, var olun. Hayırlı olsun," dedi. Ayça Çağla Altunkaya ise, "Çok söylenecek bir şey yok aslında. Umarım bu akşam çok güzel geçer," diyerek mutluluğunu ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.