Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Songül'ü Devrim Özkan'ın yeni adresi belli oldu! Yapım şirketiyle

Başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan ve Nilsu Berfin Aktaş'ın yer almış olduğu Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 41. bölümüyle final yapmış oldu. Dizide Songül Komiser karakterine yaşam veren güzel oyuncu Devrim Özkan'ın...

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Ertan Saban'ın yaşam verdiği Sadi karakterinin eşi Songül'ü canlandıran Devrim Özkan bu görevi ile büyük beğeni topladı. Ekranların sevilen ikilisi dizinin her bölümünde sosyal medyada gündem oldu. Ancak dizi 41. bölümüyle ekran macerasını noktaladı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine nazaran; Devrim Özkan'ın yeni adresi belli oldu. Güzel oyuncu Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin yapım şirketi BKM'den sonrasında Ay Yapım'la anlaşmıştı. Özkan yapım şirketinin Banu Kiremitçi Bozkurt'un yazdığı “Üvey Hayat” dizisindeki Fidan görevi için el sıkıştı. Dizi 2 kadının etkisi altına alan öyküsünü konu alıyor.

Öte taraftan “Aile” ve “Yargı” dizisini çelen Ay Yapım‘ın masasında yeni sürem ve 2024 yılı için “Meriç Acemi”nin yazdığı “Şahane Hayatım”, Hürer Ebeoğlu’nun kaleme almış olduğu “Gaddar”, Ahmet Katıksız ve gene Hürer Ebeoğlu’nun çalmış olduğu “Al Hayba” adlı Arap dizisinden uyarlanan “Fırtına” projeleri bulunuyor.

Aslen Muğlalı olan Devrim Özkan, 1998 senesinde dünyaya geldi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı 2.sınıfta eğitimini sürdüren Devrim Özkaya, ilk olarak Rüya dizisiyle dikkatleri üstüne çekti.

Ceyhun Mengiroğlu ve Hazal Filiz Küçükköse’nin başrollerini paylaşmış olduğu bu dizide entrikacı, çıkarları için fenalık yapmaktan çekinmeyen İpek Giray’ı canlandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

İnci Taneleri dizisi final yapmayacak
Sahneyi terk ettiği iddia edilmişti: Cem Yılmaz'dan açıklama geldi
Gizlice evlenmişlerdi: Sessiz sedasız boşandılar
Seyirciye sinirlenen Cem Yılmaz sahneyi terk etti
Kerem Bürsin yeni filmine hazırlanıyor