Gemlik'te Trafik Sorununa Büyük Çözüm! Tır Parkları Geliyor!

Gemlik’te trafik sorununa büyük ölçüde çözüm getirecek iki tır parkı yapılıyor. Belediye Başkanı Şükrü Deviren'in duyurduğu projeler, büyük tonajlı araçların kent içinde park etmesini engelleyerek trafik yükünü hafifletecek.

Gemlik'in trafik sorununa çözüm olacak önemli bir adım atıldı. Belediye Başkanı Şükrü Deviren'in müjdesini verdiği iki tır parkı projesi, ilçenin iki farklı noktasında hayata geçiriliyor. Bu yatırımla büyük tonajlı araçların kent içinde park etmesinin önüne geçilerek trafik sıkışıklığı azaltılacak.

PARK ALANLARI BELİRLENDİ

İlk tır parkı, Gemlik çıkışında bulunan belediyeye ait arsada kurulacak. İkinci tır parkı ise Küçük Sanayi Bölgesi’nde yatırımcı iş birliği ile inşa edilecek. Belediye Başkanı Deviren, her iki projenin de ilçenin trafik yükünü hafifleteceğini ve park sorununa kalıcı çözüm getireceğini ifade etti.

BAŞKAN DEVİREN: "İLK ADIMI ATIYORUZ"

Başkan Deviren, "Tırların kent içinde park yapmaları uzun süredir çözüm bekleyen bir sorundu. Belediyemize ait alanı tır parkı yaparak bu soruna ilk adımı atıyoruz. Küçük Sanayi Bölgesi'ndeki ikinci park ise yatırımcı iş birliği ile yapılacak. Bu projelerle trafik sorununa kalıcı bir çözüm sunacağız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.