Genç kız evinde çıkan yangında hayatını kaybetti

Durak Mahallesi Akbur Sokak'ta dün saat 22.15 sıralarında dört katlı apartmanın 2'nci katından dumanlar çıktığını görenler itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Sevk edilen itfaiye ekipleri evin yatak odasında, içilen sigaradan...

Durak Mahallesi Akbur Sokak'ta dün saat 22.15 sıralarında dört katlı apartmanın 2'nci katından dumanlar çıktığını görenler itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Sevk edilen itfaiye ekipleri evin yatak odasında, içilen sigaradan çıktığı tahmin edilen yangını söndürdükten sonra yanmış kadın cesedi ile karşılaştı. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis, yaptığı inceleme sonrası kadının aslen Adanalı ve Uşak'ta bir birahanede çalışan 21 yaşındaki Sebahat Özdemir olduğunu belirledi. Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Özdemir'in cenazesi Uşak Devlet Hastanesi Morgu'na, ardından da kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

Evde yalnız yaşayan Özdemir'in, rahatsız olduğu için iki gündür işyerine gitmediği öğrenildi. Polisin, yangınla ilgili soruşturması devam ediyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı
Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı
"Adana'da 20 Yıl 7 Ay Hapis Cezasıyla Aranan Cezaevi Firarisi Yakalandı"