Genç Oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın Aşk Sürprizi!

Genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın, ailesinin tiyatro ve kültür merkezini yöneten Sadri Alışık ile flört ettiği ortaya çıktı. İkilinin birbirini tanıma sürecinde oldukları belirtilirken, bu gelişme hayranlarını heyecanlandırdı.

Genç yetenek Hafsanur Sancaktutan'ın kariyerindeki yükselişin yanı sıra özel hayatındaki gelişmeler de dikkat çekiyor. Son zamanlarda sık sık dizi ve film teklifleri alan Sancaktutan'ın, ailesinin tiyatro ve kültür merkezini yöneten Sadri Alışık ile flört ettiği ortaya çıktı. İkilinin birbirini tanıma sürecinde oldukları belirtilirken, bu gelişme hayranlarını heyecanlandırdı.

Genç kuşağın parlayan yıldızlarından biri olarak dikkatleri üzerine çeken 23 yaşındaki Hafsanur Sancaktutan, son dönemde hem dizi hem de film dünyasından gelen birçok teklifle adından sıkça söz ettiriyor. Ancak Sancaktutan'ın yeni projesi hala merak konusu olurken, özel hayatında da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre, Sancaktutan'ın ailesinin kurduğu tiyatro ve kültür merkezini yöneten Sadri Alışık ile flört etmeye başladığı ortaya çıktı. İkilinin birbirini tanıma sürecinde oldukları belirtilirken, bu ilişkinin nasıl bir seyir izleyeceği ise merak konusu olarak gündemdeki yerini koruyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ezgi Mola'dan hayranlarını üzen haber
Çağla Şıkel para ödeyerek kendini karanlık kulübeye kapattırdı: Çıkınca verdiği tepki gündem oldu
Cenk Eren'e sahte saat şoku: Gerçeği 10 sene sonra öğrendi
Barış Arduç ile Hande Erçel başrolde buluşuyor
Hande Erçel ve Barış Arduç yeni bir filmde buluşacak