Genç Yetenekler Arda Güler ve Endrick’in Yarıştığı Anlar Sosyal Medyada!

Real Madrid’de forma şansı bulamayan Arda Güler ve Endrick, Carlo Ancelotti’nin tercihlerine karşı pes etmiyor. İkilinin yarıştığı anlar büyük ilgi gördü. Haberin detayları...

Real Madrid’de forma şansı bulamayan genç yetenekler Arda Güler ve Endrick, takımın teknik direktörü Carlo Ancelotti’nin gözünden kaçmanın sıkıntılarını yaşıyor. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Ancelotti'nin gençlere yeterince şans vermemesi, bu iki yıldızın kaderini etkilemiş durumda.

GÜÇLÜ YARIŞ VE KADERLERİ

Arda Güler ve Endrick, son dönemdeki performansları ile dikkat çekiyor. Her ikisi de ilk 11’de yer alabilmek için ellerinden geleni yaparak, gençlik enerjilerini sahaya yansıtıyor. Ancak Ancelotti'nin oyuncu tercihleri nedeniyle yeterli süreyi alamadıkları için "üvey evlat" olarak anılmaya başladılar.

YETENEKLERİNİ SERGİLEDİLER

Son olarak, ikilinin birbirleriyle yarıştığı anları gösteren bir video sosyal medyada büyük beğeni topladı. Arda Güler, yarışta Endrick’i geçmeyi başaramasa da gösterdiği performansla takdir topladı. Bu anlar, genç yeteneklerin sahada ne kadar az süre aldıklarını gözler önüne serdi.

CARLO ANCELOTTI'NİN TERCİHLERİ

Ancelotti'nin genç yetenekleri kullanma konusundaki kararsızlığı, Real Madrid tarihindeki genç oyuncuların harcanmasıyla özdeşleşmiş durumda. Arda Güler ve Endrick gibi isimler, bu tarihin bir parçası olarak anılmaktan rahatsız olsa da mücadelelerine devam ediyorlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.