Gençlikle Dayanışma Derneği'nden öğrencilere kitap desteği

Tekirdağ’ın Saray İlçesi Safaalan 75. Yıl Mehmet Uygun İlk ve Orta Okulu’nda, Saray Belediye Spor Basketbol Takımı’nın kurmakta olduğu kütüphane için toplanan kitaplar Gençlikle Dayanışma Derneği (GDD) üyeleri tarafından...

Tekirdağ’ın Saray İlçesi Safaalan 75. Yıl Mehmet Uygun İlk ve Orta Okulu’nda, Saray Belediye Spor Basketbol Takımı’nın kurmakta olduğu kütüphane için toplanan kitaplar Gençlikle Dayanışma Derneği (GDD) üyeleri tarafından Saray Kent Konseyi’ne ulaştırıldı.

Aydınlanma, laiklik ve Cumhuriyet ilkelerini sahiplenen lise ve üniversite öğrencileriyle dayanışma kurmak için yola çıkan Gençlik Dayanışma Derneği, son olarak Tekidağ’ın Saray İlçesi Safaalan 75. Yıl Mehmet Uygun İlk ve Orta Okulu’nda kurulacak olan kütüphaneye kitap desteğinde bulundu. Saray Belediye Spor Basketbol Takımı’nın kütüphane oluşturmak amacıyla başlattığı kitap kampanyasına destek olan GDD üyeleri, kitapları Saray Kent Konseyi’ne ulaştırdı. Saray Belediye Spor oyuncularının desteğiyle kütüphanede yapılacak olan düzenlemenin ardından kitaplar okula ulaştırılacak.

Gençlikle Dayanışma Derneği, geçtiğimiz günlerde Muş Serinova, Mardin Savur ve Tunceli Ovacık’a spor malzemeleri ve müzik enstrümanları ulaştırmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Bütün kiri mıknatıs gibi çeken o yöntem: Kızartmalarda işinize yarayacak!
Spotify'a 'telif' davası: ABD'de davalık oldu
Aracınıza kaynar su dökmeyi hiç denediniz mi?
Düğünde geline dolardan yapılmış pelerin taktılar!
Yapay zekanın belirlediği Mersin’in en güzel ilçesi bakın hangisi?