Genel Başkanlığa aday olduğunu açıklayan Kocasakal'a CHP'den sert yanıt

ABC Haber MerkeziCHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Genel Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan eski İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal'a sert bir göndermede bulundu.Kocasakal'ın...

ABC Haber Merkezi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Genel Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan eski İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal'a sert bir göndermede bulundu.

Kocasakal'ın CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü'ne tavır aldığını da hatırlatan Ağbaba, Kocasakal'ı "Ömründe partinin önünden geçmemiş kişi" olarak niteledi.

Twitter'dan açıklama yapan ve "Ömründe partinin önünden geçmemiş, Dünyanın en barışçıl, en demokratik eylemi Adalet Yürüyüşü’ne hakaret etmiş, parti üyelik kartına sahip olan ama parti kültür ve ahlakına sahip olmayan biri kalkmış CHP Genel Başkanlığına aday oluyor" diyen Ağbaba, "Açıklarken de partilileri suçluyor. Yazık" ifadelerini kullandı.

Kocasakal adaylığını açıklarken, CHP yönetimini Atatürkçü olmamakla suçlamış ve "Mustafa Kemal Atatürk sevdalıları adına CHP yönetimine talibim" demişti.

Kocasakal CHP adaylığını resmen duyurdu: İşte açıklaması

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti Trabzon’da istifalar devam ediyor
Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile bir görüşme gerçekleştirdi
Meclis Başkanı Kurtulmuş bugün DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek
El sıkışıp eleştireceğiz
Yapılan açıklamalara bakarsanız yeni bir anayasa gözükmüyor