Genelkurmay'dan kahvecide laf atılan Nagehan Alçı'ya 'geçmiş olsun' mesajı!

AKP ile Gülen Cemaatinin birlikte yürüttükleri ve sonrasında kumpas olduğu ortaya çıkan Ergenekon, Balyoz ve Odatv gibi davaların en ateşli savunucularından olan Nagehan Alçı, Etiler'de dün kahve almak için girdiği kafeteryada,...

AKP ile Gülen Cemaatinin birlikte yürüttükleri ve sonrasında kumpas olduğu ortaya çıkan Ergenekon, Balyoz ve Odatv gibi davaların en ateşli savunucularından olan Nagehan Alçı, Etiler'de dün kahve almak için girdiği kafeteryada, iddiaya göre piyanist Nazlı Işıldak'tan tepki gördü.

Alçı'ya bu kumpaslara verdiği destek nedeniyle tepki "Bank Asya'dan aldığınız krediyle oturduğunuz yalıda vicdanınız nasıl rahat ediyor?" diye tepki gösteren ve karakolda general kızı olduğunu söylediği iddia edilen Nazlı Işıldak,verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.

GENELKURMAY'DAN NAGEHAN VE RASİM'E 'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJI

Yaşanan olayın ardından Genelkurmay'dan, yıllarca TSK'yı hedef alan Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın aranarak 'geçmiş olsun' mesajı iletildiği ortaya çıktı.

Olayı referanduma bağlayan ve kadın piyanist için 'Hanzo' ifadesini kullanan Rasim Ozan Kütahyalı, bugünkü köşesinde olayı şöyle anlattı: "Bu çirkin olayın duyulmasıyla beraber dün Genelkurmayımız da hem Nagehan'a hem de bana hemen üzüntülerini ilettiler. Dahası bu emekli generalin personel kayıtlarına bakınca sadece iki oğlunun olduğunu ve kızının olmadığını, ortada tuhaf bir durum olduğunu söylediler. Ayrıca bu generalin Balyoz mağduru da olmadığını ilettiler. Aynı şekilde nüfus kayıtlarında da generalin bir kızı olmadığı gözüküyordu. Biz de saldırganın iddia ettiği kimliğini Genelkurmay'a ilettik. Şu an soruşturuluyor...

Daha fenası bu barbarlığı ve çirkefliği yapan hanzo kadın bir piyanist, bir klasik batı müziği icracısı. Görüntüde en medeni en uygar en çağdaş olduğunu söyleyip Türk halkının çoğunluğunu küçümseyen bir kesimin temsilcisi. Nagehan'dan o küçümsediği insanların hep yanında olduğu için nefret ediyor. Oysa özünde bunun gibiler tam maganda tam yontulmamış kerestelerdir. Kendilerini bu ülkenin sahibi zannedip bu halkın çoğunluğunu kiracı gören bu zihniyete inat 16 Nisan'da EVET verecek bu millet ve bu barbar zihniyet dersini yine sandıkta alacak...

OKULU YAKILAN MÜJDAT GEZEN'İ ESKİ GENELKURMAY BAŞKANI ARADI

Kahvecide laf atılan Nagehan Alçı'ya ve eşine 'geçmiş olsun' mesajı ileten Genelkurmay'ın, önceki gece kurduğu Müjdat Gezen Sanat Merkezi kundaklanan Müjdat Gezen'e böyle bir mesaj iletmediği ortaya çıkmıştı. Usta oyuncu, Kanal D Ana Haber'de "Arayıp geçmiş olsun diyen Sayın Cumhurbaşkanı ve Genelkurmay Başkanına teşekkür ediyorum. Yanlış anlaşılmasın eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ aradı" diyerek durumu özetlemişti. 

Genelkurmay Başkanlığı, bugüne kadar kimi silahlı saldırı olmak üzere saldırıya uğrayan onlarca gazeteci hakkında bir açıklama yapmazken veya o gazetecilere 'geçmiş olsun' mesajı iletmezken, Akit yazarı Hasan Karakaya için verdiği taziye mesajı ile de dikkat çekmişti.

"AKAR REHİN DEĞİLSE NEDENİNİ AÇIKLASIN"

ABC Gazetesi YAyın Koordinatörü Atakan Sönmez, Genelkurmay'ın Naghena Alçı'ya geçmiş olsun mesajı iletmesine TELE1 canlı yayınında Alçı'nın geçmişteki bazı sözlerini hatırlatarak tepki gösterdi.

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Uzman isim kötü haberi verdi: Türkiye artık suyu olmayan bir ülke!
Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken açıklama: Deprem için riskli bölgeleri tek tek saydı!
Kirayı asla elden vermeyin: Bir kiracının başı böyle yandı
Galatasaray Taraftarına Yönelik Saldırı: İddianamede 26 Yıla Kadar Hapis Talebi
Sinan Ateş cinayeti davasında ilk duruşma tarihi belli oldu