General Mobile, TOD ile yeni bir iş birliği gerçekleştirdi

General Mobile, TOD ile yaptığı iş birliği kapsamında kullanıcılar General Mobile E-tab 20 tabletini satın aldıklarında 12 aylık TOD eğlence paketine de sahip olabiliyor.

General Mobile, Türkiye’nin en yeni içerik platformu olan TOD ile yeni bir iş birliği gerçekleştirdi. Kullanıcılar digiturkburada.com üzerinden yapacakları GM alışverişlerinde E-tab 20 tablet satın alma işlemini tamamladıktan sonra 12 aylık TOD eğlence paketine sahip olabiliyor.

Anı yakalayın, sınırları kaldırın

Şık metalin tasarımı ile göz dolduran E-tab 20 tablet, net görüntü deneyimi ve 10.1″ Full HD gelişmiş ekran teknolojisi sayesinde yaratıcılığın sınırlarını kaldırıyor. 8MP arka kamera ile anı yakalamanızı, 5MP ön kamera ile fiziksel sınırları kaldırarak hayatınızı her anlamda keyifli hale getiriyor. E-tab 20, 8 çekirdekli işlemcisi ve 4GB RAM ile fark yaratacak bir deneyim yaşatırken,  64GB dahili hafızası ile dosyalarınızı rahatlıkla saklayabilme imkanı sunuyor. Ayrıca E-tab 20 7000mAh bataryası ile E-tab ailesinin şimdiye kadarki en büyük pili ile kesintisiz gücün keyfini doyasıya yaşatıyor.

Epic Games’te haftanın ücretsiz oyunu belli oldu

Teknoloji Haberleri

GTA 6'nın Çıkış Tarihi ve İlk Resmi Ödülü Açıklandı
Rekabet Kurumu Google'a ceza yağdırdı!
James Webb Uzay Teleskobu iki büyük kara deliğin birleştiğini ortaya çıkardı!
Einstein'ın teorisi kanıtlandı: Kara delik araştırması detayları
Oytun Erbaş olay yaratan bir açıklamada bulundu: "Wi-Fi sizin beyin dalganızı okuyor"