Gerçek Dahiler İçin Zihin Egzersizi: Bu İki Resim Arasındaki Farkları Bulmakta Ne Kadar Hızlısınız?

Zeka oyunları, bilişsel işlevleri artırmak ve beyin sağlığını desteklemek için harika araçlardır. Son dönemde popüler hale gelen bu oyunlar, yalnızca eğlenceli zaman geçirme imkanı sunmakla kalmıyor, aynı zamanda zihin egzersizi yaparak düşünme becerilerini de geliştirmeye yardımcı oluyor.

İşte karşınızda kafanızı karıştıracak yeni bir bulmaca! Bankta oturup kuşla konuşan adamın yer aldığı bu iki fotoğraf arasında 3 fark bulunuyor. Farkları bulmak için sadece 14 saniyeniz var.

Yalnızca yüksek IQ seviyesine sahip olanlar bu iki resim arasındaki 3 farkı 14 saniyede tespit edebiliyor.

Eğer bu benzerlikler ve farklılıklar arasında gözlerinizi kamaştıracak olan 3 farkı bulmayı başardıysanız, tebrikler! Bu, yüksek zeka seviyenizin bir göstergesi.

Ancak, eğer iki resim arasındaki farklılıkları 14 saniye içinde keşfedemediyseniz endişelenmeyin. Doğru cevap, haberimizin devamında sizleri bekliyor.

Başlangıçta 3 farktan 2'sinin hemen fark edileceği kesindir. Ancak geriye kalan farkı bulmak, gerçekten kolay olmayabilir.

14 saniyede doğru sonuca ulaşamayanlar için yanıt aşağıda...

Fark bulma oyunu olarak karşımıza çıkan zeka bulmacalarında doğru yanıta ulaşmak için göz önünde olmayan detayları dikkatlice incelemelisiniz. İlk bakışta görülmeyen detayları ayırt etmek için bir dahi olmak gerekiyor. 

Adamın saçına, kravatına ve kuşun kuyruğuna dikkat edenler zorlanmadan 3 farkı bulmayı başardı. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.