Gerici Nurettin Yıldız: Faydasız ilim öğretilen çocuğunuzu dezenfekte edin!

"6 yaşında çocukla evlenilebilir" fetvası veren ve pek çok kentte halkın tepkisi üzerine konferansları iptal edilen Sosyal Doku Vakfı Başkanı gerici Nurettin Yıldız, şimdi de annelere "Okulda öğretilen ve ahirette işe yaramayacak...

"6 yaşında çocukla evlenilebilir" fetvası veren ve pek çok kentte halkın tepkisi üzerine konferansları iptal edilen Sosyal Doku Vakfı Başkanı gerici Nurettin Yıldız, şimdi de annelere "Okulda öğretilen ve ahirette işe yaramayacak faydasız ilimden çocuğu korumak için onu dezenfekte edin, günde bir satır da olsa Kuran'la bağını güçlü tutun" önerisinde bulundu.   

ANNE SORDU: ÇOCUĞA OKULDA AHİRETTE İŞE YARAMAYACAK BİLGİ ÖĞRETİLİYOR NE YAPALIM?

soL'da yer alan habere göre, Gerici Nurettin Yıldız, Genç Doku adlı internet sitesine gelen bir soruyu yanıtladı. Bir annenin, "Musa adlı 5 yaşında çocuğum var, devlet okuluna göndereceğiz, ahirette hiç işine yaramayacak bilgiler öğretiliyor, bize ne tavsiye edersiniz" sorusunu yanıtlayan Nurettin Yıldız, annenin çocuğunu okuldan döndükten sonra dezenfekte etmesini önerdi. 

NURETTİN YILDIZ YANITLADI: ANNE HER OKUL DÖNÜŞÜNDE ÇOCUĞU DEZENFEKTE ETSİN

Gerici Nurettin Yıldız, şu yanıtı verdi: "Çocuk okula gitsin, her okul dönüşünde de anne onu dezenfekte etsin. Annenin bu çabası çocuğun okul hayatınca devam etsin. O zaman Allah’ın izniyle okul ortamı ve çevre çocuğa zarar veremez. Anne, bunları yapamayacaksa, o zaman özel okul tercih edilebilir. Ancak özel okul tercih edilse bile, anne ve baba aynı hassasiyetleri göstermeye devam etmelidir. Özellikle çocuk servis kullanıyorsa işe buradan başlamak gerekiyor. Günde bir satır da olsa, çocuğumuzun Kur’an’la bağı güçlü tutulmalıdır. Kur’an öğretmek ve okutmak sadece belli yaşlara aitmiş gibi hareket edilmemelidir."

GİTTİĞİ KENTLERDEN KOVULMUŞTU

Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız, “6 yaşında çocukla evlenilebilir'', “(Çalışan kadınlar) fuhuşa hazırlık yapan sürece destek oluyor'', “Kadın spiker izlemek günahtır'', “Kadınlar dayak yedikleri için sabaha kadar şükretmelidirler'' gibi açıklamaları nedeniyle tepki toplamış ve halkın protestoları nedeniyle Edirne, Muğla, Çorum, Sinop ve Gaziantep'te konferans verememişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nde Eylem Tok mesajı: Oğlunuzu nefret objesi haline getirdiniz
AK Parti’den CHP’ye geçen belediyede seçim gecesi yaşananlar
İYİ Parti şansını kullanamadı
Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları