Gerici yazar yine fizik kurallarını altüst etti: Işık hızında bomba

Yeni Akit'teki köşesinde 'Işık hızında bomba' başlıklı yazısı ile yeni bir skandala imza atan Dilipak'ın yazısındaki ilgili bölümler şöyle;"Geçenlerde bir şeyler söyledim, “Uykusuz'' mizah dergisine kapak oldu. “Hürriyet...

Yeni Akit'teki köşesinde 'Işık hızında bomba' başlıklı yazısı ile yeni bir skandala imza atan Dilipak'ın yazısındaki ilgili bölümler şöyle;

"Geçenlerde bir şeyler söyledim, “Uykusuz'' mizah dergisine kapak oldu. “Hürriyet İnt.’de manşettim.. Bir sürü güya aydın geçinen sol gazetede söylediklerim haber oldu ve anlattığım şeyleri “hayal ürünü'' olarak yaftaladılar..

Hem cahiller, hem de çok cesurlar. Bilmiyorlar, bilmediklerini de bilmiyorlar, bir de akıl vermeye kalkıyorlar.. Cahilliğin bu kadarı ancak cehalet eğitimi ile mümkündür..

Savunma Sanayii Fuarına gelselerdi, mesela orada EMT yani “Elektromanyetik top''u görebilirlerdi.. Namlusu var, mermisi var, ama bildiğiniz o patlama yok.. Elin oğlu bununla treni hava yastığının üstünde hareket ettiriyor, biz de bugün bu yenilikleri ülkemizde yavaş yavaş hayata geçiriyoruz, ama işte bu şartlarda.

Batılılar yaptı deseniz inanacaklar. Ama biz yaptık deyince, gerçekten çok ciddi bir özgüven eksikliği var..

Evet, namlusu, mermisi, patlayıcısı olmayan 300 KM uzaktaki hedefi vurabilen ve radyo dalgası hızı ile fırlatılabilen bir topumuz var artık.. Siz de yakında duyacak, görecek, öğreneceksiniz ama, bugün bunu haber veren insan hakkında yazıp söylediklerinizden dolayı utanacak mısınız bilmem.

Zahmet buyurup, bir teki bile “böyle bir şey söylemişsin, bu işin aslı ne, yoksa biz mi yanlış anladık, siz şaka mı yaptınız'' diye sormadı.. Cahil cesareti bunlarınki!

Bakın o söylediğim topun adını da söyleyeyim size: EFMS. Açılımı derseniz elektromanyetik fırlatma sistemi. Marka adı SAPAN.. Ama gerçekten sapmadan hedefini vuran bir sistem. Dünyanın en gelişmiş savaş sistemi..

Sahi gerçeği öğrendiğinizde ne yapacaksınız?! Utanacak, özür dileyecek misiniz?!

Cahillik başa bela..

Bu arada; bu dalga geçenler TÜYAP’taki fuara katılsalardı, hiç olmazsa EMT’yi, bu arada yerli malı ileri teknoloji ürünü cihazları, tank, top, tüfek, radar sistemlerini, füze sistemlerini, İHA’ları, helikopter, uçaklar, jet motorlarını görselerdi..

Fuarı ancak son gün gezebildim, fuarın tamamını gezmek için zamanım yetmedi.. ASELSAN’ı gezmek bile ciddi bir zaman aldı.. TÜBİTAK öyle. Özel  şirketler öyle..

Fuarın son günü cumaya denk gelmişti.. Hutbede hoca savunma konusunda değil de toplum ahlakını ilgilendiren bir konu üzerinden bir şeyler söyledi.

Bu tür fuarlara dünyanın dört bir yanından uzmanlar geliyor. Fuarlar genellikle cuma gününü de içine alıyor. O zaman o konu ile hutbeler okunsa. Gelenler o konuda uzman insanlar. Hatta o fuar konusu ile ilgili Kur’an-ı Kerim’de, peygamberimizin hayatından örnek alınacak özel hükümler, bilgiler varsa, onlar bir kitapçık haline getirilip, Türkçe, Arapça, İngilizce, Rusça gibi dillerde stand sahiplerine ve gelen ziyaretçilere dağıtılabilir.

Evet, bunları sizlerle paylaşmak istedim.. Yeni buluşlar, teknolojilerle ilgili o kadar çok şey var ki, bu kafaların sahiplerine ne anlatacaksınız ki!

Bunlar bir de kendilerini, aydın, çağdaş insanlar olarak görmüyorlar mı?"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
Formula 1 efsanesi Senna'nın otomobili satışa çıkacağını duyurdu
MG'den elektrikli hiper otomobil modeli: 0'dan 100'e 1,9 saniye
Honda'dan Kanada'ya 11 milyar dolarlık yatırım teklifi: Elektrikli araç ve batarya tesisi kuracak
Toyota, 2023 yılında 10,1 milyonluk üretim hedefini yakalayamadığını açıkladı