Getir fiyatlarda 'güncelleme' yaptı

Bu güncelleme ile birlikte artık birçok hizmet daha pahalıya alınacak.

Bu karar ile birlikte fiyatların önemli ölçüde arttığını görüyoruz. Hatırlayacağınız üzere Merkez Bankası yetkilileri tarafından yapılan müdahalelere rağmen dolar 17,1 seviyelerini bile aştı. Böylece rekor tazeledi.

Getir tarafından alınan fiyat güncelleme kararı işte tam olarak bununla bağlantılı. Dolar kurunun çok ciddi şekilde artış göstermesi her şeyi etkiliyor. Mesela 2 hafta boyunca sürekli olarak üst üste benzine zam yapıldı. Bu durum kurye fiyatlarının artmasına neden oldu. Ortaya çıkan son detaylara göre getir şirketinin getirme ücreti 6,99 TL olarak güncellendi.

Bu marka sadece Türkiye’de aktif olarak çalışmıyor. Aynı zamanda Avrupa ve ABD gibi bölgelerde de etkin bir konumda. Gelen son ayrıntılara baktığımızda Avrupa’da alt sepet limitinin 10 euro olduğunu görüyoruz. Türkiye’de ise durum biraz daha farklı.

Avrupa’da getirme bedeli olarak 1,99 euro alınıyor. Minimum paket tutarı ise 10 euro olarak biliniyor. Türkiye’de alt sepet limiti 30 TL olarak güncellendi. Böylece eskisine göre biraz daha limit artırılmış oldu. Market fiyatlarında yaşanan artışlar bunda önemli bir yere sahip. Getir fiyatlarda güncelleme yaparak zam kervanına katılmış oldu.

Bazı kullanıcılar yapılan güncellemeyi doğru kabul etmiyor. Onlara göre yeni fiyatlar kullanıcıları zor durumda bırakacak. Ayrıca kimileri başka kurye servislerine yönelebileceğini söylüyor.

PlayStation 5 fiyatları uçtu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

TikTok ve ByteDance ABD'deki Yasa İçin Hukuki Mücadeleye Başlıyor
Tıbbi teşhis alanında devrim yaratan yapay zeka: Med Gemini nedir?
Meta soruşturması tamamlandı: Toplam ceza 898 milyon lira!
Çin'in Chang'e-6 Misyonu: Ay'ın Karanlık Yüzüne İniş Yaptı!
Rusya ve Çin, Uzayda İş Birliğiyle Nükleer Güçle Çalışan Ay İstasyonu İçin Adım Atıyor