Giovanni Guidetti'nin görevine son verildi

Sırbistan Voleybol Federasyonu, Kadın Milli Takım başantrenörü Giovanni Guidetti ile yollarını ayırdı. Paris Olimpiyatları’nda 7. sırada kalan Guidetti, yeni sezonda VakıfBank’ın başına geçerken, Erkek Takım antrenörü Igor Kolakovic de Halkbank’a atandı.

Sırbistan Voleybol Federasyonu, Kadın Milli Takımının başantrenörü Giovanni Guidetti ile yollarını ayırdığını duyurdu. Guidetti, Paris Olimpiyatları’nda takımının 7. sırada kalmasının ardından, "Sözleşmem bitti, tüm yaz boyunca federasyondan kişilerle yalnızca 3 dakika konuştum. Sanırım bu benim son maçımdı" şeklinde bir açıklama yapmıştı. 

Yeni sezonda Vodafone Sultanlar Ligi'nde VakıfBank'ın başında olacak olan Guidetti, Sırbistan Kadın Milli Takımı’ndaki görev süresi boyunca önemli başarılara imza atmıştı. 

Aynı zamanda, Erkek Takımın başantrenörü Igor Kolakovic’in de görevine son verildiği belirtildi. Kolakovic, Sırbistan Erkek Milli Takımı ile birçok uluslararası başarıya imza atmış bir teknik direktör olarak tanınıyor. Kolakovic’in Halkbank’ın başına getirildiği açıklandı.

Böylece, Sırbistan Milli Takımlarından ayrılan iki teknik adam, yeni sezonda Türk liglerinde görev alacak. Bu gelişmeler, voleybol dünyasında dikkat çeken bir değişim olarak öne çıkıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.