Giovanni van Bronckhorst'tan transfer açıklaması

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Lugano ile rövanş maçı için sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Felix transferinden memnun olduğunu belirtirken, kadroda değişikliklerin olabileceğini ifade etti.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 3-3 berabere kaldığı ilk maçın rövanşında Lugano'yu konuk edecek. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, maç öncesinde açıklamalarda bulundu. 

Van Bronckhorst, "Felix'in transferinden dolayı çok memnunum. Ancak transfer döneminin bittiğini söyleyemem; kadromuza katılacak ya da ayrılacak oyuncular olabilir" dedi.

Hollandalı teknik adam, "Yarın ikinci iç saha maçımızı oynayacağız ve gruplara kalmak istiyoruz. Bu bizim için önemli bir görev" şeklinde konuştu. İlk 11 konusunda henüz karar vermediğini belirten van Bronckhorst, "İyi bir sonuç almak istiyoruz ve içeride turu geçme şansımız var. Oynadığımız tarzda devam ederek gelişmeye niyetliyiz" ifadelerini kullandı.

Son iki maçta savunmada yaşanan sıkıntılara da değinen van Bronckhorst, "Her maçı analiz ediyoruz ve kolay goller yedik. Bu konuda gelişim göstermemiz gerekiyor. Takım savunmasını güçlendirmeliyiz" açıklamasını yaptı.

Transfer durumuna ilişkin, "Felix'in gelmesi beni mutlu ediyor ama transfer dönemi bitmedi. Kadromuzun güçlü olması için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Avrupa Ligi hedefleriyle ilgili olarak ise, "Finali düşünmüyorum. Öncelikli hedefimiz gruplara kalmak. Zor rakiplerle mücadele edeceğiz ve bu yolda elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.