Giresun'da Düğün Kanlı Bitti: Havaya Açılan Ateşle Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Diğeri Yaralandı

Giresun'un Eynesil ilçesinde bir düğünde tabancayla havaya ateş açılması sonucu Hüseyin Ölçücü hayatını kaybetti, Bilal Yetim (62) ağır yaralandı. Olay, Kıran Mahallesi'nde gerçekleşti. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, ancak Ölçücü kurtarılamadı.

Giresun'un Eynesil ilçesindeki bir düğün sırasında tabancayla havaya ateş açılması sonucu Hüseyin Ölçücü hayatını kaybetti, Bilal Yetim (62) ise ağır yaralandı. Olay, Kıran Mahallesi'nde gerçekleşirken, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Jandarma, saldırganları bulmak için soruşturma başlattı.

Giresun'un Eynesil ilçesinde bir düğün sırasında tabancayla havaya ateş açılması sonucunda davetlilerden Hüseyin Ölçücü hayatını kaybetti, Bilal Yetim (62) ise ağır yaralandı.

Olay, saat 19.30 sıralarında ilçe bağlı Ören beldesinin Kıran Mahallesi'nde gerçekleşti. Açık havada düzenlenen düğünde kimliği belirsiz kişiler tarafından rastgele havaya ateş edildi. Mermilerin isabet ettiği Hüseyin Ölçücü ve Bilal Yetim, ağır yaralanarak kanlar içinde kaldı. Düğün katılımcıları tarafından Eynesil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Hüseyin Ölçücü, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aynı hastanede tedavi altına alınan Bilal Yetim ise Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, jandarma şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışma yürütüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.