Gırgır çizeri: 25 kişiyi ekmeğinden eden yönetimi de kınıyorum

Haftalık mizah Gırgır dergisinin kapatılmasına bir tepki de derginin çizerinden geldi. Kestane, “Malum karikatürü ve çizerini kınıyorum. Malum karikatür yüzünden 25 kişiyi ekmeğinden eden yönetimi ayrıca kınıyorum'' dedi.Sözcü...

Haftalık mizah Gırgır dergisinin kapatılmasına bir tepki de derginin çizerinden geldi. Kestane, “Malum karikatürü ve çizerini kınıyorum. Malum karikatür yüzünden 25 kişiyi ekmeğinden eden yönetimi ayrıca kınıyorum'' dedi.

Sözcü gazetesinin ücretsiz olarak dağıttığı Gırgır, Musa Peygamber ile ilgili yayınlandığı skandal karikatür sonrası flaş bir karar alarak bugünden itibaren kapatıldı.

'25 KİŞİ EKMEĞİNDEN OLDU'
Twitter'daki hesabından açıklamalarda bulunan Deniz Kestane, "Eveeet. Malum karikatür ve durum ile ilgili bir şeyler söylemek isterim. Mizahın ayrıştıran ve inciten değil, birleştiren ve mutluluk veren bir argüman olmasından yanayım. Malum karikatürü ve çizerini kınıyorum. Malum karikatür yüzünden 25 kişiyi ekmeğinden eden yönetimi ayrıca kınıyorum" dedi.

10 yıldır Gırgır'ın arka kapağını çizdiğini belirten Kestane, "Ne yöneticisi, ne editörü, ne de o karikatürün çizeri olduğum halde popüler çizeri olduğum için beni tehdit edenlere akıl fikir diliyorum. 10 yıllık yolculuğumda beni okuyan, kıymet veren tüm okuyucularıma sevgiler. Sizinle birlikte olmak çok güzeldi. Ben başka mecralarda kırmadan, incitmeden, üzmeden çizmeye devam edicem. Başka mecralarda yeniden karşılaşmak dileğiyle" diye yazdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Adana'da Çökertilen Uluslararası Organ Ticareti Şebekesi: Sahte Pasaportlarla Nakil Operasyonu
Erdoğan: "Enflasyonu düşürmeye yönelik, emin adımlar atıyoruz"
Seyircileri Büyüleyecek Yeni Filmler: Amy Winehouse'un Hikayesi ve Yerli Yapımlar Vizyonda!
TikTok ve Universal Müzik Arasındaki Anlaşmazlık Son Buldu: Şarkılar Geri Dönüyor!
Fatih Sultan Mehmet Han'ın Vefatının 543. Yılı Anıldı: Kabri Başında Dualarla Anıldı