Gizem Karaca: İzmir'de Dinlenirken, İstanbul'un kaosunu özlüyorum

Gizem Karaca, İzmir'deki izole yaşamını sürdürürken, İstanbul'un kargaşasını özlediğini söyledi. 2024 Miss Turkey finalinde jüri olan Karaca, yarışmanın kendisine büyük fırsatlar sunduğunu belirtti. İzmir'i dinlenme noktası olarak görse de, projeler için İstanbul’a sık sık dönüyor.

Oyuncu Gizem Karaca, köy hayatıyla gündemde kalmaya devam ediyor. İzmir'de izole bir yaşam sürerken, İstanbul'un hareketli ortamını özlediğini belirten Karaca, 2024 Miss Turkey finalinde jüri koltuğuna oturdu. 

MISS TURKEY'DE JÜRİ DENEYİMİ


Takvim'in haberine göre, Karaca, Miss Turkey 2024 finalinde jüri olarak duygusal bağını vurguladı. 2011'de yarışmaya katılan Karaca, "Bu yarışma bana birçok kapı açtı" dedi ve finalistlerin heyecanını çok iyi anladığını belirtti.

İSTANBUL'DAN KOPMADI


Karaca, İzmir'de sürekli yaşamaya başlamadığını ve şehir hayatından uzaklaşmak için İzmir'i bir kaçış noktası olarak kullandığını ifade etti. İstanbul'da projeler olduğu zaman şehirde kalmaya devam ettiğini söyledi.

İZMİR'İ KAÇIŞ NOKTASI OLARAK GÖRÜYOR


Köy yaşamının dinlenme fırsatı sunduğunu belirten Karaca, "İki ayda bir İstanbul’un kargaşasına geri dönüyorum" dedi. İzmir’in ise kendisi için mükemmel bir dinlenme yeri olduğunu vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.