Gizem Örge: 'Bu sezon bu kupalar için çok kararlıyız'

Fenerbahçe Medicana, 2024 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nda Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1 yenerek şampiyon oldu. Sarı-lacivertliler, organizasyonda 5. kez zafere ulaştı. Gizem Örge, “Sezona kupayla başlamak ve taraftarlarımızla birlikte daha fazla kupa kazanmak istiyoruz” dedi.

Fenerbahçe Medicana, 2024 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nda Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1 mağlup ederek sezona güçlü bir başlangıç yaptı. Bu zaferle organizasyondaki 5. şampiyonluğunu kazanan sarı-lacivertli ekipte, Gizem Örge taraftarlara teşekkür ederek hedeflerinin yeni kupalar olduğunu vurguladı.

2024 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nda Fenerbahçe Medicana, Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1’lik skorla mağlup ederek kupayı kazandı. Sarı-lacivertli ekip, bu zaferle birlikte organizasyondaki 5. şampiyonluğunu elde etti.

Fenerbahçe’nin deneyimli liberosu Gizem Örge, karşılaşmanın ardından mutluluğunu dile getirerek, "Sezona kupayla başlamak ve bıraktığımız yerden devam etmek bizim için çok önemliydi. Taraftarlarımıza destekleri için teşekkür ediyoruz. Umarım bu sezonu daha fazla kupayla taçlandırırız," ifadelerini kullandı.

Hazırlık sürecinin başarılı geçtiğini belirten Gizem, "Oldukça iyi bir kamp dönemi geçirdik. Hem Sultanlar Ligi hem de CEV Şampiyonlar Ligi’ni kazanmayı hedefliyoruz. Bu sezon bu kupalar için çok kararlıyız," dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.