Gizli Servisi’nin başkanı Snapchat'te başlayacak

Gizli Servis’e 1995 yılında katılan ve Nisan 2019’da yönetmenlik görevini üstlenen Murray, 30 Temmuz’da görevi bırakacak.

Birleşik Devletler Gizli Servisi’nin şu anki başkanı James Murray Snapchat platformundaki güvenliğin başındaki görevinden istifa edecek. İşte detaylar.

Verge, Murray’in 1 Ağustos’ta Snapchat’te başlayacağını, çalışanların korunması üzerinde çalışacağını ve gerektiğinde kolluk kuvvetleriyle irtibat kuracağını bildirdi.

Gizli Servis, bir dizi yüksek profilli olayın itibarının bir kısmını köreltmesinin ardından son yıllarda yeniden inceleme altına alındı. Bu, Başkan Obama’nın görev süresi boyunca bir dizi güvenlik ihlalini, ajanların görev başındayken seks işçileri talep etmesini içeriyor. Politico, Murray’in hizmet ajanı Anthony Ornato’nun önceki yönetime Beyaz Saray siyasi danışmanı olarak rol almasına izin verme kararının siyasetin üzerinde olması gereken bir organ için sorunlu olduğunu bildirdi. Snapchat artık eskisi kadar popüler bir platform değil ancak şirket bir şekilde faaliyetlerine devam ediyor.

Bu kapsamda şirket bünyesi içinde değişiklikler de ortaya çıkmaya devam ediyor. En popüler uygulamalar arasındaki yerini kaybeden platformun hala bir kemik kitlesi mevcut. Nihayetinde Instagram gib diğer popüler platformlarda Hikayeler kısmının can bulmasını Snap’e borçluyuz denebilir. Bu açıdan bakıldığında dönemin öncü uygulamalarından olan Snap şimdilerde popülerliğini TikTok gibi platformlara kaptırdı.

Huawei MateBook D16 dizüstü PC inceleme

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple Watch alamıyorsanız bunu alabilirsiniz!: Fiyatı oldukça uygun!
Çiftlik oyunları tutkunları için güzel bir haber: Steam Çiftlik Festivali başladı!
2 Mayıs'ta Epic Games, 487 TL değerindeki oyunu ücretsiz olarak sunacak
En hızlı internete sahip ülkeler listesi duyuruldu! Türkiye'nin konumu beklenildiği gibi
Linkedin, rakibini model alarak yeni bir video deneyimi sunuyor: Yeni bir video platformu yolda!