Gladyatör 2'de rol almayan Russell Crowe filmle ilgili açıklama yaptı:Biraz rahatsız oldum

Russell Crowe, yeni Gladyatör filminde yer almamasıyla ilgili hislerini açıkladı. "Başka bir tane daha yapacakları gerçeğinden biraz rahatsız oldum çünkü ben filmde öldüm ve ne yapacakları mevzusunda hiçbir söz hakkım yok. Kesinlikle bir miktar melankoli, bir miktar kıskançlık var"

Dünyaca ünlü İngiliz yönetmen Ridley Scott, 23 yıl sonra Russell Crowe'un En İyi Erkek Oyuncu da dahil olmak üzere beş Oscar kazanan Gladyatör'ün devam filmini çekiyor. Film merakla beklenirken Russell Crowe, filmle ilgili duygularını paylaştı.

'O ZAMAN YENİ FİLM HAKKINDA KONUŞMAK BENİM YER DEĞİL'


NTV haberine göre; İlk filmde Maximus karakterini canlandıran Avusturyalı aktör, ikinci Gladyatör filmi hakkında şunları söyledi:

"Filmde öldüğüm ve hiçbir fikrim olmadığı için başka bir film yapacaklar diye biraz üzüldüm. Ne yaptıklarını söylüyorlar ama ben kendi kendime şöyle dedim: "Hayır, hayır, bu film bu karakterin yolculuğunu anlatmıyor. Benim yerim değil." "Tamamen dürüst olacağım: Kesinlikle melankoli ve kıskançlık var" dedi. 22 Kasım 2024'te vizyona giren filmde Paul Mescal'ın yanı sıra Denzel Washington ve Barry Keoghan da yer alıyor..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.