"Gmail Kapanıyor iddiasına" Google'dan açıklama geldi!

Google'ın Gmail hizmeti kapanıyor mu? Bu iddialara Google'dan açıklama geldi! Milyonlarca kullanıcının aktif olarak kullandığı Gmail hesapları kapatılacak mı? Gmail X hesabından paylaştı...

Dün itibarıyla Google'dan gelen bazı haberler, web kullanıcılarını heyecanlandırmıştı. Google'ın oturum açma sayfasında değişiklik yapacağı ve Gemini adına kullanıcılardan özür dileyeceği gibi bazı bilgiler, dikkatleri üzerine çekmişti.

GMAIL KAPATILACAK İDDİASI

Ancak akşam saatlerinde X'te ortaya atılan bir iddia, daha büyük bir çalkantı yarattı. X'te dolaşıma giren bir görselde ve görselde yazılan notta, Gmail'in kapatılacağına dair iddialar yer alıyordu. Milyonlarca kullanıcısı olan Gmail'in gerçekten kapanıp kapanmayacağı merak konusu oldu.

Google'dan Gmail Hizmeti İle İlgili Açıklama Geldi Kısa sürede dünya genelinde yayılan görselde, Gmail'in kapatılacağı ve 1 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla artık hizmet vermeyeceği iddia ediliyordu. Bu iddia, Gmail'in kullanıcıları arasında endişe yaratırken, paylaşılan görselin Gmail'den bir mail gibi görünmesi, inanılırlığı artırdı.

GMAIL'DEN AÇIKLAMA

Ancak bu iddianın hızla yayılmasının peşinden Gmail, resmi bir açıklama yaparak duruma açıklık getirdi. Kullanıcılarına kalıcı ve sürekli hizmet vereceklerini belirten Gmail, söylentilerin asılsız olduğunu net bir şekilde ifade etti.

Gmail is here to stay.

— Gmail (@gmail) February 22, 2024

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Huawei, yeni akıllı güneş gözlüğünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor! Tam 11 saat pil ömrü var
Youtube'u açanlar artık o butonla karşılaşacak: Sadece Premium kullanıcılar faydalanabilecek!
Oyun dünyasında RTS nedir?
Shadow Robot Company'den Devrim Niteliğinde Robotik El: İnsan Elinden %50 Daha Büyük!
Bilim insanları duyurdu: Dünya'nın içindeki bir gezegen keşfedildi