Gogglebox'un oyuncusu George Gilbey, yüksek bir yerden düşerek yaşamını yitirdi

İngiltere'nin popüler dizisi Gogglebox'un oyuncusu olan George Gilbey, iş yerinde yüksek bir yerden düşerek hayatını kaybetti. Gilbey'in ölüm haberi duyulduktan sonra, onun için başsağlığı mesajları paylaşıldı.

İngiltere'de yayınlanan popüler dizi Gogglebox'un sevilen oyuncularından olan 40 yaşındaki George Gilbey, yaşamını yitirdi. Oyuncunun ölümünün ardından soruşturma başlatıldı.

Gilbey'in ölüm haberini ilk duyuran kişi, onun kız kardeşi oldu. Kız kardeşi, "Ebedi cennette dinlen kardeşim. Çok gençsin ama Tanrı sadece en iyilerini alır" ifadeleriyle duygularını dile getirdi. Dizinin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise, "George, annesi Linda ve üvey babası Pete ile sekiz sezon boyunca Gogglebox ailesinin bir parçasıydı. En derin dualarımız bu çok üzücü zamanda Linda ve George'un ailesi ve arkadaşlarıyla" denildi. Gilbey'in 2014'te Celebrity Big Brother'ın bir serisinde yer aldığı Ex on the Beach yıldızı Ricci Guarnaccio, "Kalbimi kırdın. George, seni gerçekten özleyeceğim dostum. Her zaman odanın parlayan yıldızıydın, diğerlerine değer verdin ve yaşadığımız anılar kardeşim için daima kalbimde olacak" şeklinde duygularını ifade etti. Gilbey, 2013'te Gogglebox'ta rol almaya başladı ve 2021'de üvey babası Pete McGarry'nin ölümüne kadar devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Prens Harry ve Meghan Markle'nin Tartışmalı Nijerya Ziyareti
Afganistan'ın Ghor Vilayetinde Şiddetli Yağışlar: En Az 50 Kişi Sel Felaketinde Hayatını Kaybetti
İsrail Annelerinden Çığlık: Savaşı Durdurun!
Tunus'ta Nahda Hareketi Lideri Gannuşi'ye ve Damadına Onaylanan Hapis Cezaları ve Para Cezaları
Avrupa Konseyi Strazburg'da Yapay Zeka İçin Tarihi Sözleşmeyi Kabul Etti