Gökçe Gökçen Avrupa’ya CHP’yi anlatacak

Cumhuriyet Halk Partisi'nin en genç genel başkan yardımcısı olan 28 yaşındaki Gökçe Gökçen, Avrupa’daki sosyal demokrat ve sosyalist partilerin...

Cumhuriyet Halk Partisi'nin en genç genel başkan yardımcısı olan 28 yaşındaki Gökçe Gökçen, Avrupa’daki sosyal demokrat ve sosyalist partilerin temsilcilerine Cumhuriyet Halk Partisi'ni anlatacak.

Milliyet'in haberine göre; Avrupa’daki sosyal demokrat ve sosyalist partilerin çatı örgütü olan Avrupalı Genç Sosyalistler oluşumu 1-2-3 Ağustos tarihlerinde Bulgaristan’da “yaz kampı” düzenleyecek. Kampa Türkiye’den de Cumhuriyet Halk Partisi adına Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen katılacak. Gökçe Gökçen kampın birinci gününde, “Avrupa-Akdeniz İş birliği”, ikinci gün “aşırı sağla mücadele” başlıklı panellerde konuşacak. Üçüncü gün Türkiye üzerine özel bir oturum düzenleyecek olan Gökçen, şu bilgileri verdi:

“Türkiye oturumunda, önce 31 Mart sonra 23 Haziran seçimlerini konuşacağız. CHP olarak önümüzdeki dönemde ne yapacağımızı, CHP’nin iktidara yürürken neleri hedeflediğini, nasıl yöntemler izleyeceğini anlatacağım.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özel'den İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu'na tebrik mesajı geldi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan 'ara zam' sorusuna yanıt
"Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak"
İmamoğlu ve Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik mesajı gönderdiler
"Ayrıca Meral Akşener çok değerli bir insan"