Gökçek'in kanalında inanılmaz itiraf: “Bilmeden eşimin ikiziyle..."

Toplumsal yozlaşma artık sınır tanımıyor. Beyaz TV'de yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' adlı programa katılan ve 24 yaşında olduğunu söyleyen bir kadın bilmeyerek eşinin ikiziyle birlikte olduğunu ve hamile kaldığını itiraf...

Toplumsal yozlaşma artık sınır tanımıyor. Beyaz TV'de yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' adlı programa katılan ve 24 yaşında olduğunu söyleyen bir kadın bilmeyerek eşinin ikiziyle birlikte olduğunu ve hamile kaldığını itiraf etti. Skandal açıklama sunucuları ve ekran başındakileri şoke etti.

Reyting uğruna ekranda yaşananlar pes dedirtiyor. Geçtiğimiz günlerde Esra Erol’un programına katılan genç bir kadın, tanımadığı ağabeyine aşık olduğunu ve evlenmelerine bir hafta kala ayrıldıklarını açıklamıştı.

Bugün yeni bir skandal daha Türk televizyon tarihine yazıldı. Beyaz TV’de canlı olarak ekrana gelen ''Hayatta Her Şey Var’ programına bağlanan bir kadın izleyicinin, “Bilmeden eşimin ikiziyle birlikte oldum, hamile kaldım'' şeklindeki itirafı hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri dehşete düşürdü.

Adını saklayan kadın, kocasının ikizi olduğunu bilmediğini ve yanlışlıkla ikiziyle birlikte olduğunu itiraf etti. Nur Viral''ın sunduğu programda evlilikleri yorumlayan Selin Karacehennem, izleyicinin itirafları karşısına şoke oldu. “Kocamın ikiziyle birlikte oldum. 3 aylık hamileyim'' diyen kadının açıklamasından sonra sunucu Nur Viral, “Gerçek mi bu anlattıkların? Yoksa senaryo mu?'' diye sordu.

Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun yayına yönelik nasıl bir yaptırım uygulayacağı merak konusu oldu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu
Yeni Tesla Model 3 Performance resmen tanıtıldı: Adeta hız fırtınası!
Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de!