"Gökçek'ten Masallar"da bugün: Özkoç'tan 'Dinazor terbiyecisi' cevabı!

Engin Özkoç, Melih Gökçek'in kendisi hakkında yapığı paylaşımlar üzerine “Dinazor terbiyecisine söyleyin: Sende bu korku, bende bu doğruluk varken biz bir araya gelemeyiz. Klavye siyasetçileri başka kapıya” diyerek yanıt verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığından geçen istifa eden Melih Gökçek’in sosyal medya hesabından paylaşımları polemiğe yol açtı. Gökçek, Karadeniz’de bulunan doğalgaz rezerviyle ilgili “Hele o bir kel kafa var çıldıracak şimdi” ifadelerini kullanırken CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Dinazor terbiyecisine söyleyin: Sende bu korku, bende bu doğruluk varken biz bir araya gelemeyiz. Klavye siyasetçileri başka kapıya” karşılığını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talebiyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan istifa eden Gökçek, sosyal medya üzerinden Karadeniz’de bulunan doğal gaz rezerviyle ilgili bir haberi paylaşarak, “Ya Berat bakanım, dur hele, adamları iyice kudurtacan….Hele o bir kel kafa var çıldıracak şimdi…” dedi.

Bunun üzerine sosyal medyada Gökçek’in ‘kel’ ifadesi ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu kasdettiği yönünde yorumlar yapıldıl. Gökçek ise Twitter hesabından art arda Bakan Soylu hakkında yapılan haberleri paylaştı.

Gökçek ayrıca CHP’li Özkoç’un başka bir haberini daha paylaşarak “Senin kel kafan ancak bu kadar çalışır” ifadelerini kullandı. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ise Gökçek döneminde Ankara’ya yapılan dinazor heykellerini işaret ederek, “Dinazor terbiyecisine söyleyin: Sende bu korku, bende bu doğruluk varken biz bir araya gelemeyiz. Klavye siyasetçileri başka kapıya” karşılığını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

"Gökçek'ten 'yeni' Masallar" : 'Kel' derken, 'kel olmayan', Faik Öztrak'ı kastetmiş!

Politika Haberleri

Erdoğan, CHP Genel Merkezi'ne Gidiyor
CHP, iktidarın yeni anayasa talebine kapıları kapattı
Yeni istifalar gelecek
CHP'nin gölge kabinesi bakanlarla bir araya geliyor
Ak saçlılardan bürokrasi uyarısı