Gökhan İnler’den Şaşırtan Karar! Futbolu Bıraktıktan Sonra Dev Takıma Transfer Oldu

Futbolculuk kariyerinde son olarak Beşiktaş forması giyen ve siyah-beyazlı ekipteki performansıyla büyük takdir toplayan Gökhan İnler, futbola veda ettikten sonra herkesi şaşırtan bir kararla sahalara geri dönüyor.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş ile sürpriz bir anlaşmaya imza atan ve bir yıllık sözleşme yapan Gökhan İnler'in yeni adresi herkesi şaşırttı. Sezon sonunda futbol hayatına son verme kararı alan İsviçreli futbolcu, dev bir takımla anlaşarak futbol dünyasını ters köşe yaptı.

Geçen sezon Beşiktaş’a imza atmasına rağmen hiçbir resmi karşılaşmada forma giymeyen Gökhan İnler, sezon bitiminde siyah-beyazlı ekibe veda ederek futbolculuk kariyerini sonlandırma kararı almıştı. Ancak İsviçreli futbol adamı, beklenmedik bir hamleyle yeni görevine geçerek yine adından söz ettirdi.

İnler, futbolculuk kariyerinde efsaneleştiği İtalyan Udinese kulübüne sportif direktör olarak geri döndü. 2007-2011 yılları arasında Udinese formasıyla gösterdiği performansla taraftarların gönlünde taht kuran İnler, İtalyan ekibinde çıktığı 162 maçta 9 gol ve 14 asistlik bir performans sergilemişti. Şimdi ise futbol sahalarındaki tecrübesini yöneticilik kariyerine taşımaya hazırlanıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.