Gökhan Töre otoparkta silahlı kavgaya karıştı

Beşiktaş'ın Milli futbolcusu Gökhan Töre'nin ikinci kez silahlı bir olaya karıştığı iddia edildi. Günaydın'ın haberine göre; bir arkadaşıyla birlikte Bodrum'da tatil yapan ünlü futbolcu, önceki gece Türkbükü'nde eğlendikten...

Beşiktaş'ın Milli futbolcusu Gökhan Töre'nin ikinci kez silahlı bir olaya karıştığı iddia edildi. Günaydın'ın haberine göre; bir arkadaşıyla birlikte Bodrum'da tatil yapan ünlü futbolcu, önceki gece Türkbükü'nde eğlendikten sonra kavga çıkardı.

Geç saatlerde bir mekandan çıkarken otoparkta kendisinin fotoğrafını çekmek isteyen bir kişiyle tartışan Töre, küfürler savurdu. Ardından ünlü futbolcu ile küfür ettiği kişi arasında itiş kakış yaşandı.

Töre'nin saldırdığı kişi, belindeki silahı çıkarınca ortalık karıştı. Çevredekiler, silahına sarılan kişiyi güçlükle durdururken, Töre ve arkadaşı da otomobillerine bindirilerek uzaklaştırıldı.

Daha önce İstanbul'da bir gece kulübünde çıkan kavga sırasında kaza kurşunuyla yaralanan Gökhan Töre; Milli Takım arkadaşları Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak ile silahlı bir tartışma yaşamıştı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Okan Buruk Transfer Bombası! "Gelecek Sene Bizimle Olacak!"
Şenol Güneş Yeşil Sahalara Geri Dönüyor: Yeni Durağı Belli Oldu!
Eski Galatasaray Hocası Beklenmedik Kararla Gündemde: Torrent Meksika'da!
Beşiktaş'tan Yeni Teknik Direktörden Sonra 116 Milyon Euroluk Golcü Transferi!
Alex de Souza Türkiye'ye Geri Dönüyor, Yeni Takımı Şaşırttı!