Gökhan Ünal ile 1 yıllık sözleşme sürprizi!

TFF 2. Lig takımlarından 24 Erzincanspor, 2024-2025 futbol sezonu için teknik direktör Gökhan Ünal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Erzincanspor kulübünün yeni hamlesi belli olmuş oldu. Son dakika haberi...

TFF ikinci ligde 24 takımdan oluşan Erzincanspor, teknik direktör Gökhan Ünal ile 2024-2025 sezonu için 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Erzincan Şehir Stadyumu toplantı salonunda 13 Şubat'ta gerçekleştirilen imza törenine kulüp başkanı Ömer Akyürek, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Gökhan Ünal katıldı.

24 Erzincanspor Kulübü Başkanı Ömer Akyürek ise kısıtlı bütçeyle 2024-2025 sezonu için hedeflerinin büyük olduğunu belirterek, yeni teknik direktör Gökhan Ünal'a başarılar diledi.

1 yıllık sözleşmeye imza atan Teknik Direktör Gökhan Ünal, 24 Erzincanspor'un başarısı için çok çalışacaklarını ve kadroyu buna göre oluşturacaklarını söyledi.

Daha önce Keçiörengücü Spor'da yardımcı antrenör, Ankara Spor'da yardımcı antrenör, Sakarya Spor'da yardımcı antrenör olarak görev yapan Ünal, 2022-2023 sezonunda Altınordu'da antrenör olarak görev yaptı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.