Gökhan Zan gelen teklifi açıklamıştı! İsmail Küçükkaya kendini tutamadı!

Gökhan Zan, Ümit Özdağ'ın kendisini Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday göstermek istediğini anlattı! Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın yorumu ise "Cin gibi adam, hemen aramış"!

En az 22 bin kişinin ölümüne yol açan Hatay depreminin ardından yaptığı yardım çalışmalarıyla kamuoyunun andığı eski futbolcu Gökhan Zan, Lütfü Savaş'ın yeniden seçilmesinin ardından Halk TV'de açıklamalarda bulundu. Başkent CHP'nin belediye başkanı. Zan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın kendisine yaptığı teklifi de anlattı.

Zan, seçim döneminde Parti'nin teklifini analiz ederek milletvekili adayı oldu ancak meclise giremedi. Daha sonra partiden istifa eden Zan, şunları söyledi:

"Bildiğiniz gibi siyasete girmemin nedeni, Hatay'ı desteklemek ve deprem gibi büyük bir felaket sonrasında Hataylı kardeşlerimin sesini mecliste duyurmaktı. Görüyorum ki artık siyasi arenada bu mümkün değil, Parti'den istifa edeceğim"

İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Yeni Sabah programına katılan  Zan, bölgedeki olayları ve güncel gelişmeleri değerlendirdi. 

"Ceketimi asarsam kazanırım diyen Lütfü Savaş hangi egosunu tatmin edecek?" tepkiler gösterdi. Kararın nedeni belli oldu.

 TEKLİFİNİ KİBARCA REDDETTİM
Gökhan Zan, Özdağ'ın teklifiyle ilgili şunları söyledi:

"Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ aradı. Sürpriz bir aramaydı. Hatay ve büyükşehir belediyesine aday olmamı istedi. Sevilen biri olduğumu vurguladı. Hem ülkemdeki hem de memleketimdeki kişi. Nezaketiniz için çok teşekkür ederim. İş adamı olmak istemediğimi vurguladım. Kibarca reddettim.

O halde bana şunu sorun: Kendiniz gibi bir aday gösterebilir misiniz?Çünkü göçmen sayısına dikkat çekti. Reyhanlı'da sayıyı azaltabilecek politikalara özellikle vurgu yaptı" dedi.

İsmail Küçükkaya bu sözlerin ardından şunları söyledi: "Halkımızın da böyle düşündüğünden eminim. Ümit Özdağ'a bakın ne kadar akıllı bir siyasetçi. İnsan bir ruh olarak hemen seslendi.'' dedi.

Lütfü Savaş'ın adaylığından çekilmesiyle ilgili iddialar ortaya atıldı: Deniz Yücel açıklama yaptı.

ADAM, HEMEN ARAMIŞ
İsmail Küçükkaya bu sözlerin üzerine "Buradan eminim halkımız öyle düşünüyordur. Ümit Özdağ'a bak ne kadar akıllı bir siyasetçi. Cin gibi bir adam hemen aramış" diye konuştu.

Lütfü Savaş'ın adaylığı geri çekilecek iddiaları vardı: CHP Sözcüsü Deniz Yücel'den açıklama geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı affından yararlandı
Örtülü Faşizm Yasası geliyor
Erdoğan beni kandıramaz
İYİ Parti'den istifa eden Bilal Bilici'nin katılacağı parti belli oldu
Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı