Göksel, 30. Yıl Konserinde Harbiye'de Büyüledi: "Hayallerimi Gerçekleştiriyorum"

Göksel, 20 Temmuz 2024'te Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleştirdiği konserle 30 yıllık müzik kariyerini kutladı. Özel bir elbiseyle sahneye çıkan Göksel, sevilen şarkılarını seslendirirken, yıllar içindeki değişimini ve şarkı yazma sürecini samimi bir şekilde paylaştı.

Göksel, 20 Temmuz 2024'te Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde düzenlediği konserle 30. yılını kutladı. 10 bin zirkon taşla süslenmiş özel elbisesiyle sahneye çıkan Göksel, duygusal bir konuşma yaparak kariyerinin başlangıç günlerine dair anılarını ve şarkı yazma sürecini paylaştı.

Göksel, 20 Temmuz 2024 tarihinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleştirdiği "N Kolay Harbiye Açık Hava" konserinde hayranlarıyla buluştu. Konserde, 10 binden fazla zirkon taşla süslenmiş ve 8 kilo ağırlığında özel bir elbise giydi. Göksel, dünden bugüne sevilen şarkılarını seslendirirken, 30 yıllık müzik kariyerini kutladı ve duygusal bir konuşma yaptı: 

"O ortaokul sıralarındaki küçük kızın hayallerini gerçekleştiriyorum 30 yıldır, ne mutlu bana."

"Depresyondayım" şarkısını seslendirmeden önce, samimi bir itirafta bulundu: 

"Bazen bana atılan tweet'leri okuyorum. Birisi, 'Göksel bu şarkıları nasıl yazıyor?' diye sormuş. Ben de 'Evde geceliğimle, gözlüğümle yazıyorum' demiştim. Şimdi gene evde geceliğimle gözlüğümle yazdığım bir şarkıyı okuyacağım."

Konser sırasında yıllar içindeki değişiminden ve ergenlik fotoğraflarından da bahseden Göksel, "Hayatımda hiç yalan söylemedim. Hiç estetiğim yok. Ergenken pek güzel değildim. Hâlâ da çok güzel bulmuyorum kendimi," şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.