Göl Kenarında Şaşırtan Anlar: Amatör Balıkçı 20 Dakikada 41 Kiloluk Balık Yakaladı!

O ilimizde gölde oltasını sallayan amatör balıkçı, yaşadığı heyecan verici anlarla dikkat çekti. Göl kenarındaki sessizliği bozan balıkçının oltasında yaşanan hareketlilik, büyük bir mücadelenin habercisiydi.

AMATÖR BALIKÇI, KEBAN BARAJ GÖLÜ'NDE DEV BALIKLA KARŞILAŞTI: 2 METRE UZUNLUĞUNDA VE 41 KILO AĞIRLIĞINDA TURNA YAKALADI

Elazığ'da amatör balıkçı Engin Al, Keban Baraj Gölü'nde balık avına çıktığında beklenmedik bir olay yaşadı. Oltasında yaşanan hareketliliği fark eden Al, hemen oltasını çekmeye başladı. Heyecanlı ve yorucu bir mücadelenin ardından, gölde karşılaştığı devasa turna balığı, onun yüzünü güldürdü.

2 METRE BOYUNDA, 41 KİLO AĞIRLIĞINDA DEV TURNAYLA BÜYÜK BAŞARI

Engin Al, Keban Baraj Gölü'nde gerçekleştirdiği balık avında, yaklaşık 2 metre uzunluğunda ve 41 kilogram ağırlığında bir turna balığıyla karşılaştı. Balıkçı, bu devasa balığı yakalayarak büyük bir başarıya imza attı ve av günü onun için unutulmaz bir anı haline geldi.

20 DAKİKALIK ZORLU MÜCADELE SONUNDA BÜYÜK HEYECAN

Balık avı sırasında Engin Al, oltasına takılan büyük balığı fark ettiğinde büyük bir heyecan yaşadı. 20 dakika süren zorlu ve yorucu çekişmenin ardından, dev turna balığını sudan çıkarmayı başaran Al, bu büyük başarısı ile bölgedeki balıkçılar arasında adından söz ettirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.